Nu har arbetet med den nationella biblioteksstrategin startat!

IMG_7536 beskurenDen 29 september kan möjligen kallas för en kick-off i sammanhanget. En grupp om drygt 20 personer samlade för att göra ett gemensamt tankearbete kring den nationella biblioteksstrategin. Genom grupparbeten samlades tankar, tips och kommentarer ihop till ett arbetsmaterial till de två utredarna Krister Hansson och Karin Linder samt till den nationella samordnaren Erik Fichtelius.

Dagen förlöpte i god stämning med intensiva diskussioner. Under tre block producerades en imponerande mängd material till sekretariatet att arbeta vidare med.  De tre huvudtemana som avhandlades var ”vad är en nationell biblioteksstrategi?” ”omvärldsbevakning” och ”hur bör utredningen arbeta?”.

Folder nationell biblioteksstrategi

Det här inlägget postades i biblioteksstrategi. Bokmärk permalänken.