Utvärdering av KB:s inflytandestruktur

Nu är utvärderingen av KB:s inflytandestruktur klar.

I dagarna avslutade utredaren Peter Almerud arbetet med att utvärdera KB:s inflytandestruktur. Syftet med utvärderingen är att se om inflytandestrukturen stöder KB vad gäller det nationella uppdraget, det vill säga att ha nationell överblick över det allmänna biblioteksväsendet och vidare främja samverkan och utveckling inom detsamma. Almerud presenterar ett flertal förslag på förändring. Läs hela rapporten på kb.se.

Inflytandestukturen, i dess nuvarande form, har funnits sedan 2012 och ambitionen är att en ny struktur ska sjösättas under 2015. Nuvarande inflytandestrukturen är förlängd fram till 30 juni 2015.

Det här inlägget postades i bibliotek, bibliotekssamverkan, expertgrupp, folkbibliotek, högskolebibliotek, Inflytandestruktur, KB, KB:s inflytandestruktur, Kommunala bibliotek, Nationella referensgruppen, Okategoriserade, Rapport, strygrupp, universitetsbibliotek. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Utvärdering av KB:s inflytandestruktur

1. Pingback: Struktur för samverkan i stället för inflytande på KB | Den inre fienden