Prata e-böcker med mig

John Augustsson

John Augustsson

Sätt orden e-bok och bibliotek i samma mening och du skall säga mig vem du är. Sedan juni i år har jag jobbat med e-boksfrågan på KB och har blivit övertygad om att det inte bara finns en utan flera framkomliga vägar – som i vissa fall dessutom skulle gynna båda sidor av bordet. Men alla större frågor kräver naturligtvis samarbete i olika former.

Jag är alltså utöver vem du är också väldigt intresserad av både vad du tycker och vad du kan bidra med. Mellan 9–11 på torsdag och fredag står jag i monter E01:22. Vad tycker du KB borde göra i e-boksfrågan? I samarbete med vem eller vilka? Vilka skärningspunkter finns mellan olika aktörers intressen? Kom förbi så surrar vi.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.