Kom och lyssna på KB:s partnerbibliotek på mässan

Under Bok- och biblioteksmässan i Göteborg kommer Kungliga biblioteket att ha ett varierat monterprogram med seminarier och panelsamtal som på olika sätt berör vårt uppdrag.

Som förra året tillägnas ett pass våra partnerbibliotek som kommer att redovisa delar av sin verksamhet.  På torsdagen den 22 september 16.00 -17.20 finns de i KB:s monter E04:39. Nedan kan ni se passets hållpunkter:

16.00–16.20 Gallrade böcker – avfall eller resurs?
Magdalena Sjöström från Sveriges depåbibliotek och lånecentral.

16.30–16.50 ”Snabbspår” till de digitala möjligheterna?
Gunilla Fors och Sofia Murray från Digitala biblioteket, Malmö stadsbibliotek.

17.00–17.20 Nya stödinsatser för mångspråkigt biblioteks- arbete via interbib.se
Elisabet Risberg och Junko Söderman, Internationella biblioteket.

Väl mött på mässan!

Hilda Androls
Handläggare Folkbibliotek, Nationell bibliotekssamverkan, Kungliga biblioteket

Det här inlägget postades i bibliotekssamverkan, Bok- och bibliotek, kb:s partner och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.