Välkommen till KB:s bibliotekschefskonferens 2016

Den 16–17 november hålls KB:s årliga bibliotekschefskonferens, i år med temat ”Ledarskap för biblioteksutveckling”. Nu kan du anmäla dig till konferensen och dessutom anmäla intresse för att själv bidra med en programpunkt till vår ”knytkonferens”.

Bibliotekschefskonferensen, som är en del av KB:s nationella samverkansuppdrag, är en årlig sammankomst för alla chefer vid offentliga bibliotek. Evenemanget vänder sig till bibliotekschefer från alla bibliotekskategorier och andra berörda samarbetsorganisationer. Temat för årets konferens är ledarskap för biblioteksutveckling.

Bibliotekschefskonferensen börjar med en mingelkväll onsdagen den 16 november. Torsdagen den 17 november inleder riksbibliotekarie Gunilla Herdenberg konferensen och därefter följer en paneldiskussion på årets tema med företrädare från universitets/högskolebibliotek, specialbibliotek och folkbibliotek.

Under torsdagseftermiddagen håller vi en så kallad knytkonferens i miniformat. Där kan du som deltagare bidra med dina egna erfarenheter. Vill du berätta om ett utvecklingsprojekt? Har du intressanta omvärldsspaningar? Eller har du bara en fråga som du skulle vilja ha en närmare diskussion om?

Läs mer om knytkonferensen här och anmäl ditt intresse till oss!

För mer information om hela bibliotekschefskonferensen, samt anmälan, klicka här.

Det här inlägget postades i bibliotekschef, Bibliotekschefskonferens. Bokmärk permalänken.