God jul och gott nytt år

Det har varit ett spännande, intensivt och givande år på många sätt men nu hägrar julledigheten bakom knuten. Vi vill tacka alla som bidrar med sin kompetens, erfarenhet och tid för att KB:s samverkansuppdrag kan fyllas med meningsfullt och relevant innehåll. Läs gärna mer om vad som hänt under året på våra bloggar och på kb.se:

Vi är åter på plats den 7 januari. Fram till dess hoppas vi att ni alla får en fin jul och ett härligt nyår!

God jul önskar vi på Nationell biblioteksamverkan

Jullunch 12 dec 2014

PS Passa på att redan nu boka den 19 november 2015 för nästa års bibliotekschefskonferens. Som traditionen bjuder är kvällen innan, det vill säga den 18 november, vikt för mingel. Mer information kommer nästa år.

Det här inlägget postades i KB, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.