E-boksutredningen – en lägesrapport

Semestrarna är över och utredningsarbetet är åter i full gång. Denna veckan har vi arbetat med omvärldsanalys, gått igenom intervjuerna med biblioteksföreträdare samt läst igenom blogginlägg och annat som vi fått tips om. I nästa vecka intervjuas E-lib, Sveriges Författarförbund och Studentlitteratur. Därefter blir det fullt fokus på att färdigställa rapporten. Även om vi är inne i sluttampen på arbetet är vi självklart intresserade av att få input från omvärlden, särskilt då e-boksutvecklingen tycks gå i en rasande fart just nu.

En presentation av utredningen kommer att hållas på Bok & biblioteksmässan på Biblioteksföreningens scen 23/9 kl 10.00-10.10.

Det här inlägget postades i E-boksutredning. Bokmärk permalänken.

En kommentar till E-boksutredningen – en lägesrapport

1. Pingback: Nationell samverkan på Bok & Bibliotek, monter E01:02 | bibliotekssamverkan