Sommarrapport från E-boksutredningen!

Vi arbetar för närvarande med kunskapsinhämtning med särskilt fokus på intervjuer och enkäter. En omvärldsanalys inriktad på norden, England och USA har också rullat igång och kommer att vara klar till andra veckan i augusti. I övrigt har vi för att undvika dubbelarbete stämt av vårt arbete med Litteraturutredningen  samt haft inledande samtal med Förläggarföreningen för att stämma av deras arbete med e-boksfrågan. Vi är som vanligt tacksamma för all input vi kan få! Resultatet av utredningen kommer att presenteras på Bok- och biblioteksmässan!

Jag vill avslutningsvis slå ett slag för vår enkät. Här kommer en länk till enkäten https://spreadsheets0.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGYxR0lFYzE0VUpXVVJoRE5MVTNnZ0E6MA

Det här inlägget postades i E-boksutredning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.