Biblioteksplan 2.1

Kvalitetsdialog har under 2016 arbetat med att revidera skriften Biblioteksplan 2.0 som är en idéskrift till stöd för kommunala och regionala biblioteksverksamheter vid planskrivandet.

Den reviderade skriften har fått namnet Biblioteksplan 2.1. Främst är det en uppfräschning av föregående skrift med nya tillägg och ändringar i förhållande till bibliotekslagen som antogs 2014.

Avsnittet om uppföljning har utökats,  ”Mål- och resultatstyrning som grund” och ”Länkar till fler verktyg” är två nya avsnitt som tillfogats i revideringen.

Det här inlägget postades i Bibliotekslag, Biblioteksplaner, folkbibliotek. Bokmärk permalänken.