Boka in onsdagen den 13 september 2017!

Erik Fichtelius, nationell samordnare

Nationella strategins omvärldsrapport presenteras onsdagen den 13 september 13.00 – 17.00 vid ett arrangemang i Aula Magna, Stockholms universitet, Stockholm. Eftermiddagen kommer preliminärt att livesändas.

Boka in eftermiddagen redan nu i er kalender. Mer information kommer.

Gunilla Herdenberg, riksbibliotekarie
Foto: Jann Lipka

KB genomför normalt en Bibliotekschefskonferens varje år i november. I år lägger vi all kraft på omvärldseftermiddagen den 13 september dit vi naturligtvis gärna ser många bibliotekschefer i publiken. Någon separat bibliotekschefskonferens arrangeras därför inte i år.

Det här inlägget postades i Bibliotekschefskonferens, Kungliga biblioteket, Nationell biblioteksstrategi, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.